Sztárok

VV Fecó lesz a falunapok új Fásy Ádámja

VV Fecónak nem szegi kedvét a rengeteg kifizetetlen számla, ami a villaélete alatt felhalmozódott idekinn. Érzi, hogy hamarosan rendeződik a sorsa, mert be fog állni a hazai mulatós zene királyai közé.

VV Fecó lesz a falunapok új Fásy ÁdámjaAmi a zenei karrierjét illeti, VV Fecó, alias Balogh Ferenc tele van önbizalommal, ambícióval. Hipp-hopp szerzett egy énektanárt, és már stúdiózik is néhány élelmes zenei producer jóvoltából, akik szerinte látnak benne fantáziát. Olyannyira, hogy még két dala felvételének költségeit is megelőlegezték. Fecó nagyon hálás ezért, hiszen a családja súlyos anyagi gondokkal küzd. Ottjártunkkor a feleség, Angéla újjászabott mellei és háromdimenziós szempillái – amik igen költséges dolgok – ezért is adtak okot némi értetlenségre. „A feleségem gyönyörű – mondja Fecó. – Nemcsak hogy tíz kilót fogyott, de még új kebleket is kapott egy szponzortól. Nagyon hálásak vagyunk értük, mert mi nem engedhettük volna meg magunknak ezt a műtétet, a páromon viszont látom, hogy kivirult, és helyrejött az önbizalma az operáció után. Igaz, én kerekdeden is épp ennyire imádtam.”

Fecó, amikor épp nem a feleségével és a gyerekekkel foglalkozik, ideje nagy részét a karrierje beindításával tölti. Hatalmas lelkesedéssel mesél nekünk intonálásról és arról, hogy bizony, az előadók élete nagyon kemény: soronként kell felénekelni legalább harmincszor egy-egy dalt, ami óriási meglepetés volt számára, amikor először mikrofont kapott a kezébe. „A példaképem a Bódy család – mondja. – Úgy néz ki, lehetőséget kapok az együttesükben mint vendég előadó. Szeretném az ő útjukat járni: nagyon mélyről jöttek ők is, akárcsak én, és látható, milyen sokra vitték. Mindig van remény!” – mondja a villa egykori dumagépe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top