Sztárok

Szájból szájba eteti a babáját Alicia Silverstone – videó

A tíz hónapos baba már maga követeli a mamája száját az ételért, büszkélkedett a színésznő.

Szájból szájba eteti a babáját Alicia Silverstone - videó!Az amerikai színésznő a madaraktól leshette el a gyereknevelés praktikáit, miután azzal állt ki a világ elé, hogy az általa megrágott étellel eteti a babáját, írja a Huffington Post. Nemrég egy videót is feltett erről az oldalára, ahol éppen japán menüt ebédel, és a megrágott falatot a szájából adja át a tíz hónapos kicsi szájába, bár csak harmadjára jön össze a dolog. „Rizses sütit adtam neki és egy kis zöldséget a misolevesből… az én számből az övébe. Ez a kedvence… és az enyém is – írta Silverstone az internetes naplójába. – Átkúszik a szobán és letámadja a számat, ha meglátja, hogy eszem. Ez a videó még két hónappal ezelőtt készült, akkor még bizonytalanabb volt. Azóta ő nyúl a szám után, hogy megszerezze az ételt!” – folytatta.

Az előrágás létező dolog, csak nem a nyugati világban, és az orvosok sem ajánlják. „Vannak, akik abban hisznek, hogy így jótékony enzimek kerülnek a baba szervezetébe, de nem tűnik higiénikusnak. Különböző vírusok és baktériumok, például herpesz is bekerülhet így a gyerek szervezetébe, ami erre még nincsen felkészülve” – nyilatkozta egy amerikai dietetikus az ügy kapcsán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top