Sztárok

Megmutatta kisfiát Völgyesi Gabi

Bombaformában van Völgyesi Gabi, a Unique énekesnője, aki először a DTK Show-ban áll színpadra kisbabája születése után, és itt láthatják majd először a nézők a kis Martint.

Gabi szexi fekete miniruhában jelent meg az adás felvételén. Az énekesnő D. Tóth Krisztának elárulta: pusztán a genetikának köszönheti, hogy szinte alig hízott a terhesség alatt, igaz, mindig is sportos életet élt, babavárás előtt és alatt is. Krisztának ezúttal is sikerült meglepnie vendégeit. A DTK Show stábja Gabiék otthonában forgathatott, ám akkor még a szülők is úgy gondolták, hogy egyszerűen csak megmutatják az újszülöttet a tévé nyilvánossága előtt. Így aztán a stúdióban Völgyesi Gabi és férje, Kovacsics Ádám lepődött meg a legjobban, amikor néhány hetes kisbabájuk egyszer csak megszólalt a felvételen, és elmondta a gondolatait – mint egykor a Nicsak, ki beszél? nagyszájú főhőse.

DTK, csütörtökön este 21:30-tól az m1-en

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top