Sztárok

Őrjöngött, botrányt okozott az Éden Hotel szereplője

Magából kikelve üvöltött és őrjöngött az Éden Hotel rémisztő tekintetű játékosa, Krisztián. A 19 éves macsót már a második nő zavarta el az ágyából.

Őrjöngött, botrányt okozott az Éden hotel szereplőjeKrisztián azért kapott hisztériás rohamot, mert a Voksán Virág ikertesójává operált Niki úgy döntött, hogy lecseréli a fiút, és új párt választ magának. „Én bezzeg mindig megvédtelek, én megígértem, hogy bent tartalak!” – hőbörgött a szobában Krisztián, majd angolul kezdett kiabálni. Szilikonos Niki csak flegmán mosolygott az ágyban, és kizavarta a szobából rémisztő tekintetű ágypartnerét. „Menjél, kifelé a szobából, és igyál még!” – nyugtázta a vitát a lány.
Nem ez az első eset, hogy Krisztán választottja elhagyja a fiút. Első partnere, Edina néhány nap után megunta az mindenkit utasítgató, autószerelő macsót, és bróker Máté ágyában kötött ki. Múlt héten pedig kizártak egy balhézó játékost, Petit.

Aki nem látta a hétfő esti balhét, megnézheti itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top