Sztárok

Részegen verekedett VV Éva

Éva egy szórakozóhelyen keveredett vitába egy másik lánnyal, és nem tudott uralkodni magát. A közelharcban azonban őt is megtépték és megharapdálták – írja a Blikk.

Részegen verekedett VV ÉvaVV Éva már alkoholos állapotban állított be a Közgáz pincéjébe a Supernem-koncertre, már a lépcsőn elbukott és hasra esett. Ezt követően a pultnál folyamatosan hadonászott az égő cigijével, és több ember lábára is rátaposott. A Blikk szerint egyre több bulizót idegesített a viselkedése, ám csak a táncparketten szakadt el a cérna az egyik lánynál, amikor a volt villalakó tánc közben többször is rátaposott a tűsarkújával, bocsánatot viszont nem egyszer sem kért. Az ismeretlen lány megunta, és nemcsak meglökdöste VV Évát, hanem a hajánál fogva a földre ráncigálta, majd megharapta a vállát és a karját. A Való Világ 4. törtetője – aki már korábban is volt hasonló ügye – viszont az égő cigijét nyomta el ellenfele karján. Végül a többi bulizó választotta szét az egymást csépelő amazonokat. A bulvárlap kérdésére VV Éva azzal reagált, hogy csupán egy kis afférja volt a buliban. „Akadt egy kis nézeteltérésem, de nem akarok ezzel foglalkozni, nem vagyok túl jól” – zárta rövidre az eset kommentálását az RTL Klubból kitiltott celeb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top