Sztárok

Damuval tarolt a TV2

Jót tett a Hajdú Peti-s Frizbi nézettségének, hogy Damu Roland ott sírta el magát. De jót tett a TV2-es Jóban Rosszban sorozatnak is, hogy végleg eltávolították Várnagy Elődöt a sorozatból. Az RTL Klubnak a Csillag születik és a Fantasztikus négyes biztosította ez első helyet. Ezt néztük hétvégén a tévében.

Damuval tarolt a Tv2Kinyiffant Várnagy Előd, éneklő megák, milliós vetélkedő
Hétköznap szinte már menetrendszerű, hogy az 1 perc és nyersz! végez a nézettségi lista első helyén. Nem volt ez másképp múlt pénteken sem. A  “Hogyan pakoljunk remegő kézzel kólásdobozt? című dráma 1 millió 487 ezer nézőt érdekelt, ebből 963 ezer női néző volt. A Barátok közt 1 millió 397 ezer embert könyvelhetett el, így ezüstérmet kapott. Várnagy Előd kinyírása, a Fehér testvérek harca és a Tövismadarak magaslataiba csapó események a negyedik helyig repítették a Jóban Rosszbant. A 21:20-kor kezdődő Megasztárra 902 ezren voltak kíváncsiak, ebből 608 ezer női néző.

Damuval tarolt a Tv2Az önjelölt csillagok leverték az elvált hollywoodi bigéket
Drámai sorsú hegedűművész, Puzsér Róbert felturbózott kifakadása, és az orrába szöget verő „mentalista” produkciója érdekelte leginkább a tévézőket hétvégén. A Csillag születik szombaton 1 millió 941 ezer embert kötött le. Az új zsűrivel és műsorvezető-párossal támadó tehetségkutatót senkinek nem sikerült megszorongatnia. A Tények 1 millió 120 ezer nézővel lett ezüstérmes. A TV2-es híradást követte a Fókusz és az RTL Híradója, majd az ötödik helyre a hamarosan Budapest utcáin forgató Bruce Willis érkezett meg a Die Hard 3. részével. Tudjátok, ez volt az, amiben a szőke Jeremy Irons felrobbantja fél New Yorkot. A Csillag születikkel egy időben futó Elvált nők klubja (Tv2), mindössze 467 982 embert kötött le, ebből viszont 318 ezer nő volt. 

Damuval tarolt a Tv2Damu sírása jót tett Hajdúnak
Vasárnap a latexruhába bújt Jessica Alba és a Fantasztikus négyes lett a legnézettebb műsor a teljes lakosság körében. Az RTL vasárnapi mozija 1 millió 177 ezer embert érdekelt, míg a TV2-es Állj, vagy jövök! 931 ezer nézőt könyvelhetett el. A Napló kontra Cobra11 versenyt ezúttal a TV2-es műsor nyerte. A heti magazinra 1 millió 127 ezren, míg a német autópályák szétbotoxolt rendőreire 999 ezren kapcsoltak át.

A 21:48-kor kezdődő Frizbi Damu Rolandostul gigászi magaslatokba tört. A teljes lakosság körében 955 ezer néző választotta a jogerősen elítélt színész sírását. A Frizbihez képest 13 perccel később kezdődő, civilekkel próbálkozó Heti Hetesre 789 ezren voltak kíváncsiak.
Vasárnap délután Várkonyi Andi és Iszak Eszter delfinekkel úszkált a TV2 új, Másodállás című celebes műsorában. 148 ezer néző választotta a műsort.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top