Sztárok

Angelina Jolie meghazudtolta önmagát

Hétvégi nyilatkozata szöges ellentétben áll a korábban kiszivárgott dolgokkal. Angelina vagy nem tudja, mit beszél, vagy ennyire kínosnak tartja az idei Oscar-gálás szereplését.

Angelina Jolie a People magazinnak adott interjút hétvégén. Amikor arról kérdezték, mit szól hozzá, hogy mindenki azon élcelődik, hogy milyen kínosan pózolt az idei Oscar-gálán, furát válaszolt: „Őszintén szólva nem foglalkozom vele. Nem nézem ezeket a televízió-műsorokat, és ha a neten látok magamról valamit, akkor továbbkattintok. Hallottam valamit erről, de tényleg nem foglalkoztam vele” – mondta Angelina. Pedig a brit Closer magazin szerint majdnem megőrült, amikor meglátta, hogy mekkora hülyét csinált magából, amikor a combig felsliccelt estélyiből kilógatta lábát.

„A gálán Angie úgy érezte, a ruha teljesen felfalja őt, és azt gondolta, ha nem rakja ki ilyen erőteljesen a lábát, akkor úgy fest majd, mint egy szemeteszsák. Most pedig mindenki rajta röhög, pedig keményen dolgozott azon, hogy jól nézzen ki. Úgy érzi, viccet csináltak belőle, és aggódik a hírneve miatt” – vallotta egy bennfentes a magazinnak. Valóban, viccek egész sora keletkezett a színésznő fehér, inas lábáról, sőt még közösségi oldal is alakult, ahová bárki feltölthette fotóját, amin úgy pózolt, mint Jolie.

 

Angelina Jolie meghazudtolta önmagát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top