Sztárok

Hűtlenséggel vádolják a Jóban Rosszban Tamás atyáját

Félreérthető helyzetben mutatja az egyik napilap Száraz Dénest és Kondákor Zsófit. A Jóban Rosszban színészei a Glamour-gálán szórakoztak együtt, ahol a színésznő a kelleténél egy kicsit többet ivott.

Hűtlenséggel vádolják a Jóban Rosszban Tamás atyájátSzáraz Dénes, a Jóban Rosszban Tamás atyája nemrég házasodott. Csütörtök este azonban kolléganőjével, Kondákor Zsófival kapták lencsevégre, jó hangulatú bulizás közben. Az estébe azonban egy-két félreérthetetlen mozdulat is vegyült, ami részint azért fordult elő, mert a szemtanú szerint Kondákor Zsófi kicsit többet ivott a kelleténél. „Szinte végig fogták egymás kezét, s ha csók nem is csattant el a nagyközönség előtt, az arcuk sokszor majdnem összeért. A szép színésznő egyébként nagyon sokáig nem maradhatott a bulin” – mondta a Blikknek egy szemtanú. A színésznő a napilapnak másnap azt mondta: csak a hangos zene miatt kerültek közel egymáshoz. „Mindketten párkapcsolatban élünk, semmi nincs köztünk, de a közös munka miatt természetesen jóban vagyunk. Együtt buliztunk, ráadásul nem kettesben, hanem Sorellel, Baronits Gáborékkal és több barátunkkal. Sosem kezdenék ki nős férfival, nevetségesnek tartom ezeket a következtetéseket” – mondta a Blikknek Kondákor Zsófia. Száraz Dénes mindössze annyit mondott: mindenki értse úgy a történteket, ahogy akarja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top