nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Hűtlenséggel vádolják a Jóban Rosszban Tamás atyáját

Hűtlenséggel vádolják a Jóban Rosszban Tamás atyáját

Félreérthető helyzetben mutatja az egyik napilap Száraz Dénest és Kondákor Zsófit. A Jóban Rosszban színészei a Glamour-gálán szórakoztak együtt, ahol a színésznő a kelleténél egy kicsit többet ivott.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hűtlenséggel vádolják a Jóban Rosszban Tamás atyájátSzáraz Dénes, a Jóban Rosszban Tamás atyája nemrég házasodott. Csütörtök este azonban kolléganőjével, Kondákor Zsófival kapták lencsevégre, jó hangulatú bulizás közben. Az estébe azonban egy-két félreérthetetlen mozdulat is vegyült, ami részint azért fordult elő, mert a szemtanú szerint Kondákor Zsófi kicsit többet ivott a kelleténél. „Szinte végig fogták egymás kezét, s ha csók nem is csattant el a nagyközönség előtt, az arcuk sokszor majdnem összeért. A szép színésznő egyébként nagyon sokáig nem maradhatott a bulin” – mondta a Blikknek egy szemtanú. A színésznő a napilapnak másnap azt mondta: csak a hangos zene miatt kerültek közel egymáshoz. „Mindketten párkapcsolatban élünk, semmi nincs köztünk, de a közös munka miatt természetesen jóban vagyunk. Együtt buliztunk, ráadásul nem kettesben, hanem Sorellel, Baronits Gáborékkal és több barátunkkal. Sosem kezdenék ki nős férfival, nevetségesnek tartom ezeket a következtetéseket” – mondta a Blikknek Kondákor Zsófia. Száraz Dénes mindössze annyit mondott: mindenki értse úgy a történteket, ahogy akarja.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon