Sztárok

Élő adásban zokogott a TV2 műsorvezetője

Nagy volt a sírás az első Megasztár adása után. Az új szabályok értelmében ugyanis ezen a héten Falusi Mariannak kellett kimondania, hogy ki hagyja el a versenyt. Az énekesnő összeroppant a tehertől.
Réti Nóra a kiesett versenysző
Réti Nóra, a kiesett
versenyző

A Megasztár 6 első kiesője a 17 éves Réti Nóra volt, azonban nemcsak a búcsúzó versenyző sírta el magát a színpadon, hanem a ­vég­ső döntést meghozó Falusi Mariann is. A TV2 adásában még csak megkönnyezte a kislány búcsúját, ám a műsor után, amikor már a kamerák nem látták, sírógörcsöt kapott – írja a Bors.

„Nagyon érzékeny nő vagyok, korábban is sírtam már, de mindig figyelek arra, hogy ezt lehetőleg ne a kamera előtt tegyem. Most is megpróbáltam visszatartani, de így tört ki belőlem az együtt töltött hét feszültsége. Aztán amikor az adás után a színpadon beszélgettünk, valóban eltörött a mécses. Megviselt ez a helyzet” – mondta az énekesnő a Borsnak.
Falusi Mariann a felkavaró este után nagy elhatározásra jutott.
– Annyira közel kerültem ezekhez a gyerekekhez, hogy komolyan elgondolkoztam azon, tanítani fogok. Sok tanácsot adtam a srácoknak a héten, s úgy érzem, ha mindenkinek csak ennyit tudnék segíteni, már megérné belefogni az oktatásba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top