Sztárok

Csont és bőr! A 3 legsoványabb magyar celeb – fotók

Íme, a három legvékonyabb magyar híresség. Mitől ilyen soványak? Ez már betegség? Ők is látják, hogy túlságosan véknyak?

Csont és bőr! A 3 legsoványabb magyar celeb - fotók VV Anikó a valóságshow után szerepet kapott a Cool Tv-n, és ahogyan arról elsőként beszámoltunk, őt tartják Lilu utódjának. Azonban nem lehet elmenni szó nélkül a lány hihetetlen soványsága mellett. Anikó egy interjúban elmondta, tudja jól, hogy már túlságosan sovány, de ez nem szándékos. „Egyáltalán nem fogyókúrázom, és nem akarok egy grammal sem kevesebb lenni” – mondta Anikó, aki nagyon szeretne felszedni öt kilót, azonban tudja, hogy ehhez életmódot kell változtatni. „Rendszertelenül és talán kevesebbet is étkezem. Ráadásul az én életem sem zökkenőmentes” – magyarázta a lány, aki a stressznek is betudja fogyását. „Tudom, hogy ez nem normális!”

Csont és bőr! A 3 legsoványabb magyar celeb - fotókA másik vékony hölgy VV Dya, akinek soványságára először a Nők Lapja Café hívta fel a figyelmet. Miközben barátnője, Kinga fogyni akar, addig Dyának híznia kellene. Ám ő nem így látja. „Elképesztően sokat tudok enni, de nem hízok. Anyukám és a nagyim is ilyen testalkatú volt, őt mégsem piszkálták” – fakadt ki a lány egy hetilapnak. A lány egyébként nem épp kedvesen reagált arra, hogy sokan túl vékonynak tartják. „Nem vagyok sem anorexiás, sem bulimiás. Igen, sovány vagyok, és nagyon örülök ennek, mert nem szeretnék dagadt lenni, mint Magyarországon minden második ember!” – fakadt ki Dyus.

Csont és bőr! A 3 legsoványabb magyar celeb - fotókMár férje is felfigyelt Sarka Kata elképesztően vékony alakjára, ám Kata még fogyna, ha rajta múlna. „Most XS-es ruhákat hordok és 53 kiló vagyok” – magyarázta Kata. A kétszeres anyukát sokszor piszkálták, hogy a szülés után „nem fogyott le azonnal”, és Kata most a legfrissebb Storyban arról is mesélt, hogy gátlásos, önbizalom-hiányos nő maradt, annak ellenére, hogy ma azért piszkálják, mert túl vékony.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top