Sztárok

Ezért ment tönkre Oszter házassága?

Felelősnek tartja magát, amiért tönkrement volt menyasszonyának a házassága. Az egykori Fradi-vezér ugyanis az esküvő előtt szakított a színésznővel, aki utána egyből fejest ugrott egy másik kapcsolatba.

Magát hibáztatja Berki KrisztiánZátonyra futott Oszter Alexandra, Berki Krisztián egykori menyasszonyának a házassága, és elvált az Olaszországban élő férjétől. Állítólag békében váltak el, és a szakítás ellenére gyakran találkoznak. Berki Krisztián teljesen megdöbbent a hír hallatán, és sajnálja a történteket. „Könnyen előfordulhat, hogy annak idején miattam hagyta el az országot Alexandra” – nyilatkozta a Borsnak a barátnőjével, Szabó Zsófival a napokban szakító üzletember. Berki úgy véli, a színésznő érzelmileg még akkor is kötődött hozzá, amikor gyermeket vállat az ír–dán származású fotóssal. „Komoly, mély érzésekkel teli szerelem volt a miénk, és volt köztünk még érzelmi szál, amikor beleugrottunk az új kapcsolatokba. Talán ez is vezethetett a mostani váláshoz, ami miatt egy kicsit magamat is okolom” – vallotta be Berki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top