Sztárok

Bochkor: Boros nem a barátom

Nem akar többé reggelente rádiózni az immár 65 éves bumerángos műsorvezető. Bochkor – akit csak szakmai kapcsolat köt Lali királyhoz – elfogadta a döntését, és már teljes erőbedobással keresi az utódot – írja a Bors.

Bochkor: Boros nem a barátomBoros Lajos belefáradt a korán kelő életformába, ezért úgy döntött, hogy hátat fordít a rádiózásnak. Addig marad az éterben, amíg meg nem találják az utódját a kollégái. Bochkor és Boros hiába rádiózik együtt közel két évtizede, csak munkakapcsolat köti össze őket, nem pedig barátság. „Nem Lajos távozásán múlik a dolog, a személyiségünk alapból ilyen” – magyarázta a Megasztár zsűritagja. Amikor elkezdtek együtt dolgozni, Bochkor azt hitte, nagyon jó barátok lesznek, de aztán idővel belátta, ez nem fog menni, mivel Lali király nem akarta keverni a magánéletét a szakmával. „Ez már így marad” – tette hozzá Bochkor. Mindenesetre már javában keresi más rádióállomásoknál bumerángos kollégája utódját, de akár celebek is szóba jöhetnek. Lehet, hogy éppen Liptai Claudia váltja Borost? Legalábbis két évvel ezelőtt azt nyilatkozta Bochkor, hogy ha kollégája visszavonul, akkor a Megasztár műsorvezetőnőjével szeretne együtt dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top