Sztárok

Elárulta magát Zimány Linda

Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs kapcsolatát továbbra is homály fedi, miután sem a focista, sem a modell nem árulja el, mi van jelenleg köztük. Egy azonban biztos: Linda az elmúlt hónapokban gondolt Balázsra!

Dzsudzsák ihlette meg Zimány Lindát. Mégis szerelem?Zimány Lindát hiába is kérdezi bárki a magánéletéről, a válasz mindössze egy kedves mosoly. A modell a Sugarbird divatbemutatóján annyit árult el, kollekciójába bekerült egy, a focisták világát idéző ruhadarab is. „Annyit elárulhatok, hogy Balázs ihlette ezt a darabot” – mondta a modell-tervező, aki ősszel már államvizsgájára készül a jogi egyetemen. A pár egyébként tavaly decemberben békült ki, miután Dzsudzsák átigazolt a Dinamo Moszkva csapatához. Azóta azonban egyáltalán nincs hír arról, hogy egyáltalán találkoztak-e, hiszen Lindát Magyarországra kötötték vizsgái, a focista pedig új csapatába próbált beilleszkedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top