Sztárok

Hatalmasat bukott Fábry

Fábry új show-műsorának csökken a nézettsége, az emberek szerint pedig teljesen kiégett a showman. Sokan már csak nyugdíjas állásnak tekintik az utolsó kétéves szerződését a királyi tévével.

Fábry bukását várjákEgyre inkább javul a köztévé nézettsége, de ez nem igaz Fábry műsoraira. Míg az első adást mág 741 ezren nézték, addig a harmadikat már csak alig több mint félmillióan. „Kicsit azért vérlázító, hogy kétéves szerződést kötnek vele, amikor már az RTL-en látható volt, erősen leszálló ágban van ő és a műsora is” – vélekedik az egyik kommentelő, akivel nagyon sokan egyetértenek. A többség szerint Fábry kiégett. Igaz, tíz évvel ezelőtt még csodákra volt képes, de ma már unalmasak ugyanazok a viccek. „Nem tetszett. A képernyőn csak az izzadságszag jött át. Az altáji poénok meg csak egy ideig tűnnek humorosnak. Éveken keresztül kicsit sem” – írja egy másik kommentelő. Tény azonban, hogy míg mindenki a távozását várja, addig neki egy két évre aláírt szerződése van. Persze miután egy adás 15-18 millió forintba kerül, talán még azzal is jobban jár a köztévé, ha szerződést bontanak vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top