Sztárok

VV Csaba vérig sértette Kingát!

Alig hogy véget ért a Való Világ fináléja, Csaba akaratán kívül vérig sértette Kingát, úgyhogy a lány szóba sem áll vele. Dráma van.

VV Csaba vérig sértette Kingát!Barátnőnek nem akarná
Nem elég, hogy a show-műsor végeztével először nem hozzá rohant, hanem a családjához. Nem elég, hogy rögtön a villából szabadulva, első este felment egy frissen megismert nő lakására. Nem! Még a telefonját sem veszi fel a finálét követő napon. – Ilyen és ehhez hasonló gondolatok foglalkoztathatták VV Kingát, miután az általa hőn áhított és nagyon várt Csaba is végleg maga mögött hagyta a luxusbörtönt, aki már rendesen issza is a levét villatársa haragjának. „Nagyon-nagyon szeretem Kingát – vallja Csaba. – És ha nem hiszi, akkor is nagyon várom már, hogy végre nyugodt körülmények között beszélgethessünk. Épp csak az történt, hogy első este kiütöttem magam a nagy ünneplésben, másnap pedig az interjúk miatt nem tudtam vele beszélni, amikor hívott. Ezzel annyira megbántottam, akaratomon kívül, hogy a zárópartin már csak haragosan méregetett és nem állt velem szóba. Tudom, hogy hirtelen haragú, és remélem, lecsillapszik, megbocsát, és belátja, hogy nem akartam bántani. Nekem értékes az ő barátsága, noha barátnőnek sosem tudnám elképzelni.”

VV Csaba vérig sértette Kingát!Nem akar megőrülni
Nem csak Kingát, senki mást sem. Csaba ugyanis egyelőre azt sem tudja, hol áll a feje, keresi a helyét a világban, de a villából szabadulva olyan érzése van, mintha egy másik bolygóra érkezett volna, ahol ő a mindenki által bámult űrlény. Ezt még szoknia kell, de mint mondja, szeretne a dologból előnyt kovácsolni. „Jó lenne, ha nagyobb ismertséget szerezhetne az idén ötéves zenekarom, a NeverMind – mondja. – Azt hiszem, az együttesen belül fogom a népszerűségem kamatoztatni, hiszen a zene a szenvedélyem, és szerintem igazán populáris dallamokat játszunk. Igyekszem úgy kezelni a veszteséget, hogy második lettem, és ez által nem buktam a szépen berendezett milliomos életet, hanem nyertem egy esélyt arra, hogy zenészként is megismerjen a közönség. Túl sokat nem gondolkozom azon, hogy egy hajszálon múlott, hogy nem lettem milliomos, mert abba beleőrülnék. Igyekszem a pozitív dolgokra koncentrálni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top