Sztárok

Valósághős kezében Horváth Éva összes pénze

A Viasat3 műsorvezetője már most aggódik a nyugdíjas évei miatt, ezért egy pénzügyi szakembert bízott meg pénzének a kezelésével. A bróker pedig egy jól ismert realityműsor főszereplője – írja a Bors.

Valósághős kezében Horváth Éva összes pénzeA Kolumbiában bepasizott Horváth Éva egy brókerre bízta öregkori megélhetésének biztosítását. Az illető pedig nem más, mint az Éden Hotel első évadjának nagy taktikusa, a civil életben brókerként dolgozó Ádám. „Látom, hogy a nyugdíjrendszer egyre gyengébb lábakon áll, és nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő. (…) Szimpatikus volt Ádám cégének az ajánlata” – indokolta döntését a március elején induló Éden Hotel 2. műsorvezetője. Ádám állítja: minden ügyfele ugyanazt a szolgáltatást és odafigyelést kapja, így nem kell Évának attól tartania, hogy ha megromlik a viszonyuk, akkor a befektetése látná a kárát. „Számomra az a fontos, hogy a tervek megvalósuljanak, és az ügyfeleim elégedettek legyenek. Ehhez pedig nem kell, hogy jó vagy baráti viszonyt ápoljunk” – hangsúlyozta a valósághős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top