Sztárok

Fiatalabb férfit szeret Falusi Mariann

A tehetségkutató ítésze élvezi, hogy újra szerethet, de óvja a nyilvánosság elől kedvesét. Fürdőruhában jött össze a titokzatos cégvezetővel, hiszen a megismerkedésük helyszíne egy uszoda volt – írja a Bors.

Fiatalabb férfit szeret Falusi MariannSzerelembe esett a Megasztár női zsűritagja. Falusi Mariann a szentendrei uszodában ismerkedett meg egy nála néhány évvel fiatalabb férfival. „Az utóbbi időszakban nem sokat aludtam” – jelentette ki az énekesnő sokat sejtetően. A pár ugyanis leginkább éjszakánként találkozgat, mert újdonsült szerelme nem szeretné viszontlátni magát a bulvárlapok címoldalán. Mariann elmondása szerint a kapcsolatuk még nagyon friss, ráadásul az összemelegedésük sem mindennapi. „Már évek óta ismerjük egymást látásból, mindketten ugyanoda járunk úszni. Mivel fürdőruhában ismertük meg egymást, gátlásaink sincsenek, és ez igazán felszabadító érzés. Sok összenézésünk volt már, és gyakran szóba is elegyedtünk” – meséli. A felületes beszélgetések azonban idővel mélyebbé váltak. „Fantasztikus érzés újra szeretni, nagyon régóta vágytam erre. (…) Remélem, hogy kapok a sorstól egy lehetőséget a tökéletes boldogságra” – mondta a Pa-Dö-Dő énekesnője, aki kolléganőjét, Lang Györgyit is becsempészte a tehetségkutató zsűrigárdájába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top