Sztárok

Az utolsó sokkoló vallomás Whintey Houstonról

Barátai szerint nem érte meglepetésként Whitney Houston halála az énekesnő szűk baráti társaságát. A miértekről a People magazinnak meséltek.

Már nem titok többé, hogy hosszú idő óta gyógyszer- és alkoholfüggőségtől szenvedett az egykor sikeres díva. Barátai azt mondják, nem érte őket váratlanul Whitney Houston halála. „Szomorú ezt kimondani, de nem volt nagyon meglepő, hogy ilyen fiatalon és ilyen hirtelen eltávozott. Rendszeres kokain- és marihuánahasználó volt, emellett számos nyugtatót szedett, amire ráivott. Olyan életmódot folytatott, aminek csak egyetlen módon lehetett már véget vetni. Számos démonnal küzdött meg az elmúlt években, reméljük, hogy nyugalomra és békére talált végre” – nyilatkozta Houston egyik zenész ismerőse az amerikai People magazinnak.
Whitney Houston 48 évesen, múlt szombaton hunyt el. Holttestét szállodai szobájában, a fürdőkádban találták. Halálát gyógyszer-túladagolás okozta.

Whitney houston lányával. A 19 éves Bobbi Kristinát kórházba szállították, összeroppant
Whitney Houston a lányával. A 19 éves Bobbi Kristinát kórházba szállították, összeroppant.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top