Sztárok

Másik nőért hagyta el férje a bombázó időjóst

Tízévnyi házasság után hagyta el férje a TV2 egykori időjósát, Onyutha Juditot. A kétgyermekes asszony még könyörgött is urának, de az egy másik nőt választott.

Másik nőért hagyta el férje a bombázó időjóstJudit még stewardess korában ismerte meg a férjét, aki pilótaként dolgozott a légitársaságnál. A barátságból szerelem lett, majd az esküvő után nem sokkal megszülettek a gyerekek. Tökéletes, idilli házasságnak tűnt az övéké, de Judit, visszagondolva a múltra, azt mondja, voltak előjelei a bajnak: „A férjem soha nem vállalt fel engem, miközben jólesett a hiúságának, hogy egy országosan ismert tévés a felesége” – nyilatkozta egy hetilapnak Onyutha, aki a kirúgása óta egy iskolában tanít német nyelvet. És akkoriban kezdődtek a gondok. Judit azt mondja, amikor kicsúszott a lába alól a talaj, a férje nem tudta és nem is akarta támogatni. Elhidegültek egymástól, és tavaly karácsonykor a férfi elköltözött a családjától, és bevallotta: mást szeret. „Könyörögtem, hogy mentsük meg a házasságot, de azt mondta, most már nem tud velünk maradni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top