Sztárok

Szíj Melinda lánya a Megasztárban?

Miközben Szíj Melindáról parfümöt neveztek el, a Megasztár egykori énekesnője színházi karrierről álmodik, de lánya énekesi terveiről is beszélt.

Szíj Melinda lánya a Megasztárban?Most pénteken indul a Megasztár legújabb, immár hatodik évada. De a régi tehetségekről sem feledkezett el a csatorna, így a napokban egyre többet lehet hallani a TV2 műsoraiban a csíkos szatyros Szíj Melindáról. Az énekesnőről egy női rajongója parfümöt nevezett el az elmúlt héten, eközben ő szakított párjával és színésznői babérokra is törne. Anno a verseny alatt Melinda többször gondolkodott azon, hogy feladja a tehetségkutatót, nehezen viselte a népszerűséget, a hirtelen ráirányuló reflektorfényt. Nem véletlen, hogy gyermekeit is óvja ettől a világtól, ugyanakkor támogatja is őket. „A lányom nagyon kacérkodik az énekessel, a tehetségkutatókkal, illetve a színház világa is érdekli” – mondta büszkén Melinda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top