Sztárok

Így ünneplik majd a szabaduló Stohlt

Duplán ünnepli a születésnapját a börtönbüntetését töltő színész. Nem is sejti, hogy egy hatalmas meglepetésbuli várja majd kint a szabadulása napján. Addig is a rabtársaitól is számíthat köszöntésre és meglepetésre – írja a Blikk.

Így ünneplik majd a szabaduló StohltStohl Andrásnak két héttel később lesz idén a születésnapja, mint egyébként. Legalábbis ennyivel később tartják meg. Az ittasan balesetet okozó színész február 23-án lesz 45 éves, március 4-én viszont már szabadul. Családja és barátai ezért aznap egy hatalmas szülinapi partit rendeznek neki. A bulvárlap úgy tudja, hogy a börtönben is készülnek valamilyen meglepetéssel a rabtársai. Bár a születésnapost maximum cigarettával, csomagban kapott sütivel, édességgel, saját készítésű dísztárggyal vagy festménnyel tudják megajándékozni az intézet falai között. Mindenesetre Stohl utolsó napjai mozgalmasan telnek a rács mögötti: napi 8 órát dolgozik a raktárban, kábítószeres bűncselekmények miatt elítélt raboknak – saját kérésükre – drogprevenciós előadást tart, valamint újra rendez a Kozma utcai börtön kamaraszínházában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top