Sztárok

Ez az, ami nem engedett Ördög Nóra házasságában

A Csillag születik műsorvezetőjének férje, Nánási Pál gyakran fotóz meztelen hölgyeket különböző férfimagazinok számára. Emiatt különösen meglepő, hogy a tetoválás kérdésében konzervatív nézeteket vall.

Ez az ami nem engedett Ördög Nóra házasságában„Nem vagyok a tetoválás híve, az én szememmel nagyon nem szép” – nyilatkozta az ismert fotós, aki a férfimagazinokba készülő fényképeken mindig javasolja a kivarrt lányok mintáinak kiretusálását. Így talán azt sem szeretné igazán Nánási, ha a felesége egyszer csak bejelentené: tetkót szeretne. Nóra ritkán nyilatkozik magánéletéről, az azonban köztudomású, hogy harmonikus házasságban él, a féltékenység és a viták elkerülik a kapcsolatukat. Úgy tűnik, a tetoválás kérdése sem okozhat problémát a házasságukban. Nórának ugyanis jelenleg nincs tetoválása, és barátai szerint a jövőben sem szeretne. Ismerősei azt mondták: ő nem az a lány, aki kivarratná magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top