Sztárok

Pofon: Adele új pasijának felesége és gyereke van

Az angol sajtó a 23 éves énekesnő magánéletével van tele. Mint kiderült, Adele új párja már hét éve él házasságban, és gyermeke is van.

Pofon: Adele új pasija egy házas, családos emberAdele jelenleg a világ legsikeresebb énekesnője, ennek ellenére mégsem tökéletes az élete az ifjú csillagnak. Kiderült ugyanis, hogy az énekesnő barátja, Simon Konecki már házasember. Felesége Clary Fisher divattervező, akivel 2004 nyarán keltek egybe, és van egy ötéves lányuk is – írja a Daily Mail. Információk szerint a férfi már 2010 óta nem él együtt nejével, aki azonban nem hajlandó elválni vagyonos urától, továbbra is férje nevét használja, és közös otthonukban él gyermekével.
Adele egyelőre nem nyilatkozik az ügyben. Az énekesnő második albuma, a 21. egyébként pont egy szerelmi csalódás után született. „Szerencsémre a lemezkészítés előtt hirtelen szakított velem a pasim, így volt már ihletem az új lemezhez… Szó szerint elzárkóztam a világtól. Kilenc hónapig nem mentem az emberek közé, otthon voltam. Esténként megittam jó pár üveg bort, és a CD-lejátszóban állandóan Bonnie Raitts: I can’t make you love me című slágere szólt”nyilatkozta néhány hónapja Adele. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top