Sztárok

Fordulat a Stohl-ügyben

Nem csak a szabadságát kapja vissza Stohl András március 5-én, amikor is szabadul a börtönből. A színész a legnagyobb ajándékkal szembesülhet tavasszal.

Fordulat a Stohl ügybenŐsszel még azok is Stohl András „ellen” voltak, akik egyébként remek színésznek tartják. A börtönbüntetése előtt azok voltak többségben, akik úgy látták: Stohlnak vissza sem szabadna térnie a színpadra vagy a filmvászonra, mert rossz példát mutat. Most azonban, hogy a színész letölti a kiszabott büntetést, lenyugodtak az indulatok.

Pénteken számoltunk be arról, hogy Gesztesi Károly azt szeretné, ha Stohl András játszaná el a főszerepet hamarosan készülő filmjében. Akkor azt kérdeztük az olvasóktól, hogy szerintük kapjon-e szerepeket Stohl a szabadulás után. Elsöprő többségben voltak azok, akik úgy gondolták: Stohl megbűnhődött azért, amit tett, és remek színész, így térjen vissza a színházba és a képernyőre. A második legnagyobb tábort azok képviselték, akik elítélik ugyan azért, amit tett, de jó színésznek tartják és szívesen látnák újra a színpadon. A legkevesebben azok voltak, akik szerint a színész visszatérésével rossz példát mutatna, így ők nem adnának neki új esélyt.

Úgy tűnik tehát, hogy Stohl András valóban felemelt fejjel, az emberek szemébe nézve térhez vissza márciusban. És attól sem kell tartania, hogy a közönség ne várná őt tárt karokkal.

A(z) “Kapjon szerepet Stohl?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen! Letöltötte a büntetését, és nagyon jó színész

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top