Sztárok

Gazdag mecénást keres VV Eszter

Fecó zöldségest nyitna, Attila külföldre menne, Péter tanácsokat adna, Eszter pedig plasztikáztatna. Villa utáni életüket tervezgetik a villalakók.
A(z) “Kire szavazol a VV-párbajon?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Kinga

Másfél hónap van még hátra a Való Világból, és a villalakók már azt tervezgetik, hogy féléves „elzárás” után ki hogyan kezd új életet. Fecó például kiskereskedelemmel foglalkozna. „Én abban biztos vagyok, hogy nyitnék egy kis élelmiszerboltot vagy zöldségest. Angélámnak van ilyen üzletvezetői végzettsége is… De azt el nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet használni, ezt a »népszerűséget«. Meg, hogy fél évnél tovább tartana” – vélekedett Fecó éjszaka a kertben. A választ Peti próbálta neki  megadni. „Ügyesen kell csinálni a dolgokat… Sehi, Kinga, Dya és Veronika mondhatni egy kategória, olyan »fehérneműmodellek«. Meg kell találni, hogy milyen kategória vagy te. Ebben szívesen adok neked tanácsot, egy pohár sör mellett, ha már kiestünk… Eszter például állandóan szerelmes, mindig olyan nézői SMS-t kap, hogy megkérnék a kezét. Simán lehetne egy társkereső cég arca” – ecsetelte elméletét Péter.

A beszélgetésbe becsatlakozott Eszter is, aki meglepő kijelentést tett. „Peti jól beszél, de én már attól boldog lennék, ha valaki szponzorálná a plasztikai műtétemet” – árulta el Eszter, aki ezek szerint mégsem annyira elégedett magával. VV Gergő egyébként a magyar Jamie Oliver szeretne lenne, Attila pedig annyira nem tudja felfogni, hogy itt kint emberek „rajongnak” érte, hogy legszívesebben külföldre költözne a játék után.

Gazdag mecénást keres VV Eszter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top