Sztárok

Miért járt Dubajban VV Gigi?

Lemondta a fellépéseit, és még a családjának sem árulta el, hogy Dubajba utazik – értesült a Blikk.

Újra dubajozik VV GigiVV Gigi neve is felmerült nyáron az egyre dagadó dubajozás kapcsán. A Playboynak is levetkőző egykori villalakó akkor azt nyilatkozta, hogy sosem járt Dubajban. Úgy tűnik, most felkeltette az érdeklődését az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, szerdán ugyanis – frankfurti átszállással – odautazott. A bulvárlap úgy tudja, hogy az egyik napról a másikra munkanélkülivé vált lánynak – megszűnt ugyanis a VV kísérőműsora, a NekedValó – a repülőjegye a business classra szólt. Gigi testvérét, Bécit is meglepte, hogy húga Dubajba utazott, miközben neki Marokkót említette úti célul.

„Karácsonykor találkoztunk utoljára, de akkor sem mondott semmit arról, hogy Dubajba készül. Azt mondta, Marokkóba utazik táncolni” – mondta a bátyja. Közben a bulvárlap elérte a régebben Mallorcán táncoló Gigit, aki azzal indokolta a dubaji útját, hogy egy barátjától kapta ajándékba, és csak a reptéren tudta meg, hova mennek, a Blikk olvasóriportere – aki a repülőtéren szúrta ki az egykori villalakót – azonban nem látott mellette útitársat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top