Sztárok

VV Péter és Eszter összemelegedtek

Kilencven napig VV Pétert le sem lehetett vakarni Veronikáról. Mivel a lány kiesett a játékból, új hölgyet keresett magának, akire "rávetheti" magát...

 

VV Péter és Eszter összemelegedtekVV Péter és Eszter az egész szentestét kettesben töltötték a villában. A vacsora után hosszasan beszélgettek az ebédlőasztalnál, és Péter le nem vette a szemét az ügyvédnőről. Kiderült, hogy számos közös barátjuk van, és ugyanoda járnak szórakozni is. Amikor Attila csatlakozott az édes ketteshez, Péter egy fogpiszkálóval „megszúrta” Eszter melleit. „Péter, eddig nem voltál rákattanva a melleimre. Mi történt?” – mondta a lány. Mire Péter csak annyit válaszolt: „Mert 90 napig szilikonmellek között éltem.”
Attila persze azonnal észrevette, hogy mibe csöppent, és ki is használta a helyzetet. „Eszter most ki lehet jelenteni, hogy a Péter nyomul rád? És jó lenne, ha igen?” – piszkálódott Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top