Sztárok

iKesztyű érintőképernyős készülékekhez! – Hatalmas találmány!

Aki még nem találkozott a problémával, nem is gondol rá, de az érintőképernyős készülékeket nem lehet használni a hagyományos kesztyűkkel. A felhasználónak nagyon kellemetlen a téli hidegben újra és újra levenni a kesztyűjét, hogy érzékelje a kijelző az ujjai érintését.

iKesztyű érintőképernyős készülékekhez! – Hatalmas találmány!Buszmegállóban állva, netezéssel múlatva az időt, kesztyű nélkül pár perc alatt lefagy az ember keze. Hiába a nagyon okos telefon, iPod, iPad vagy egyéb tablet, annyira okos még sincs, hogy hagyományos kesztyűben is működjön.

Vagy gondoljunk csak a szakemberekre, akik mindennapos munkájuk során, kint a hidegben kénytelenek dolgozni. Bosszantó lehet nekik, ha még le is kell venni a kesztyűjüket, nem elég, hogy megzavarja valaki őket a munkában.

Vannak olyan ipari készülékek is, melyek érintőkijelzővel működnek, hűvös környezetben, vagy ahol védőkesztyű használata szükséges.

Az iKesztyűkbe egy speciális vezetőfonalat szőttek – némely gyártó ezüstszálat, mások másfélét –, így a képernyő úgy érzékeli, mintha ujjunkkal érintettük volna meg, és nem kell megszabadulnunk a kesztyűinktől végre.

Aki még szeretne karácsonyra családjának, barátainak iKesztyűt ajándékozni, az ikesztyu.hu oldalon hatalmas választékból rendelheti meg a neki tetsző modellt. A tulajdonosok rendkívül segítőkészek, elsőbbségi csomagként elküldik, vagy Budapesten személyesen is átvehető a megrendelt termék.

iKesztyű érintőképernyős készülékekhez! – Hatalmas találmány!

Síkesztyűváltozata is van ennek az okoskesztyűnek, mondhatni sí-iKesztyű, így ha vicces MMS-t akarunk hazaküldeni a családnak, vagy anya épp a sípálya közepén hív, kesztyűben is használni tudjuk mostantól a telefonunkat.

iKesztyű érintőképernyős készülékekhez! – Hatalmas találmány!Az ünnepekre végre megnyitott a várva-várt műjégpálya is! Aki a jégpálya széléről szeretne karácsonyi, netán szerelmes SMS-t küldeni, az iKesztyűkben már vidáman megteheti.

Kirándulás közben a nagyon szuper érintőképernyős GPS-ünk sem működne iKesztyű nélkül. Végre vége van az elgémberedett ujjak korának! Indulhat a túra, hógolyózás vagy a téli, ködös-zúzmarás tájkép fotózása!

Hatalmas találmány ez az iKesztyű tehát, mert a kesztyű melegét élvezve is ugyanúgy tudjuk használni érintőkijelzős készülékeinket, mint kesztyű nélkül. 

Sőt! Ha görgetni akarjuk képnézegetés vagy netezés közben az oldalt, az ujjunk odatapad kicsit a képernyőhöz, és amellett, hogy összemaszatolja az üveget, nem is tudunk olyan dinamikusan lapozni.

Az iKesztyűben csak úgy suhannak ujjaink a képen, és talán még jobban is használható benne a készülék, mint nélküle!

Minden fajta érintőképernyős készülékhez alkalmas. Teszteltük iPhone, HTC, Nokia C7, Motorola RBM2, Samsung Galaxy S2 telefonokon, Samsung Galaxy Tabon, iPaden és érintőképernyős fényképezőgépen is, tehát biztosra mentünk, mielőtt ezt a sok jó tulajdonságot felsoroltuk róluk!

Az iKesztyűk mellett beépített fülhallgatós fülmelegítőket, szuper sapkákat, divatos unisex öveket és sok egyéb ajándékoznivalót találunk még a webáruházban.

Az ikesztyu.hu csapata minden kedves olvasónak békés, boldog, szerettei körében eltöltött karácsonyt kíván!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top