Sztárok

VV Fecó már csütörtökön megnősül

A játékostársai körében már elkezdődött a taktikázás, hogy mikor kellene távoznia a dumagépnek a villából – számolt be a Blikk.

VV Fecó már csütörtökön megnősülValóra válik VV Fecó álma. A játékbeli szereplésével nemcsak visszaszerezte kedvesét, gyermekeinek anyját, Angélát, hanem még feleségül is veheti, mégpedig a luxusbörtön falai között, amire még nem volt példa a valóságshow eddigi történetében. Angéla – mialatt szerelmét egy orvosi vizsgálatra vitték el a szerkesztők – besétált a villába, és maga jelentette be a többieknek, hogy hamarosan esküvőre kerül sor a villában. A kétgyermekes anyuka – aki már megbocsátotta kedvesének, hogy korábban megcsalta – arra kérte őket, hogy addig is tartsák Fecóban a lelket, mert mostanában nagyon maga alatt van. Néhány villalakó – különösen a villa jogásza, VV Eszter – azonban nem nézi jó szemmel az esküvőt, mondván, ha Fecó álma teljesülhet – eddig ugyanis az anyagi helyzetük miatt nem tehették meg –, akkor az övékét miért nem teljesítik. „Házasodjanak össze, menjenek el egy nászéjszakára, de ide soha többé ne jöjjön vissza” – fakadt ki Eszter, miközben korábban még „jó fejnek” tartotta Fecót. A lakodalom hírére a taktikázás is elindult, hogy Fecónak miért és mikor kellene elhagynia a villát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top