Sztárok

Nem várta a szerelme Claudiát

A Miamiból hazatérő színésznő egyedül ült be egy taxiba, mivel párja, Balogh Péter nem ment ki elé a repülőtérre – számolt be a Blikk.
Fotó: Sanoma Archív/Szabolcs László
Fotó: Sanoma Archív / Szabolcs László

Alighogy megérkezett Liptai Claudia barátnőjével, Várkonyi Andreával Miamiból, a színésznő-műsorvezetőnő rögtön elviharzott egy taxival.

Míg a Tények műsorvezetőjére kedvese, Bochkor Gábor és kislánya, Nóri várt, addig a tavasszal induló Megasztár háziasszonya, Claudia elé senki sem jött ki a repülőtérre. A fáradtnak, elgyötörtnek tűnt színésznő – aki talán egyedül karácsonyozik majd – nem kívánta kommentálni a csajos kirándulást, ám Andrea szívesen mesélt róla a bulvárlapnak.
„Igazi nyárhosszabbító kiruccanás volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Béreltünk egy autót, és feltérképeztük, amit csak tudtunk (…) Búvárkodni voltunk, de többek között megnéztük a Hemingway-házat” – számolt be Andi, akit párja nemcsak azzal várt odahaza, hogy rendet rakott, hanem még egy finom vacsorát is összedobott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top