Sztárok

Ő Muri Enikő új szerelme

Öt héttel a szakítás után új kedvese van az X-Faktor döntősének. Egy gyerekkori barátság kezd átalakulni nála komoly kapcsolattá – tudta meg a Blikk.

Ő Muri Enikő új szerelmeÚjabb szerelem a láthatáron az X-Faktor háza táján, Muri Enikő  ugyanis – akinek a stílusát nem mindig sikerül eltalálnia a tehetségkutató stylistjának – egyre többet mutatkozik egy fiatalember oldalán. A bulvárlap kiderítette, hogy a Nagy Feró mentoráltja körül legyeskedő fiú nem más, mint a Vasas futballistája, Papizsanszkij Artur, aki fiatal kora ellenére több külföldi csapatban megfordult már. Játszott többek között Brazíliában és Olaszországban is. „Artur egy nagyon jó barátom. Gyerekkorom óta ismerjük egymást, de most alakult ki köztünk ilyen szoros kapcsolat (…) A Vasasnál focizik, de egy sérülés miatt az idén már nem játszhat, ezért most több ideje jut másra, például rám (…) Egyelőre csak ismerkedünk, aztán meglátjuk, hogy kialakul-e belőle több is” – nyilatkozta a lapnak sejtelmesen Enikő, aki az internetezők szerint igazi díva lett. A focista sem tagadta, hogy alakul közöttük valami: „Szeretem őt nagyon, bármikor számíthat rá (…) Egyelőre valóban ismerkedünk, de idővel ki tudja, mi fog kialakulni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top