Sztárok

Összeköltözik Tolvai Reni a pasijával

Hamarosan kiköltözik a nyereménylakásból a Megasztár 5 győztese. Tolvai Renáta egy belvárosi otthont bérelne Kállay-Saunders Andrással – írja a Bors.

Összeköltözik Tolvai Reni a kedvesévelAkár már a karácsonyt is albérletben töltheti a megasztáros énekesnő, hiszen heteken belül el kell hagynia az egy év időtartamra kapott óbudai nyereménylakását. Tolvai Renáta – akiről az a hír keringett, hogy tiltott pirulával adta le pluszkilóit – már gőzerővel keresi új, belvárosi lakhelyét, ahova majd kedvesével – aki már túl van élete első videoklipjén – együtt költözik. „Húszévesen még nem gondolkodom saját otthonon, számomra ideális megoldás az albérlet. Amint megtalálom a szimpatikus lakást, összeköltözünk Andrással” – nyilatkozta a bulvárlapnak. Az énekesnő amúgy nemzetközi karrierről álmodozik, legszívesebben Beyoncéval énekelne duettet. Ám egyelőre be kell érnie kedvesével, ugyanis ő lesz a duettpartnere, miközben nyáron még egyáltalán nem terveztek közös slágert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top