Sztárok

Ismét megvádolták Sebestyén Balázst

Természetesen Fásy Ádám is könyvet írt. És természetes az is, hogy nem kíméli benne a sztárvilágot sem. Az írásában Sebestyén Balázst, Verebes Istvánt és Friderikusz Sándort is kiosztja – számolt be a Blikk.

Durván beszóltak Sebestyén BalázsnakA leghíresebb televíziós és közéleti személyiségek is kemény kritikát kapnak Fásy Ádám Királynők fogságában címmel megjelent botránykönyvében. „Megtanultam, micsoda különbség van a művészvilág és annak a holdudvara között. Azok a magukat televíziós személyiségnek kikiáltó emberek, akik belőlük élnek, a nyomukba sem érnek tudásban, jellemben” – vélekedik Fásy Ádám. A Jászai Mari-díjas Verebes Istvánt jellemtelennek, Sebestyén Balázst – akit legutóbb Ördög Nóri kóstolgatott élő adásban – tahónak, Friderikusz Sándort pedig nagyképű primadonnának titulálja. „Sebestyén Balázs szokásához híven tahó módon fogalmazott – jegyzi meg egy eset kapcsán. – Igaz, a szellemi színvonalát elnézve nem is vártam többet tőle. Megegyeztünk valamiben, de azóta is hallgat.”

Sebestyén Balázs is megkapja a magáét

               Fásy könyvében

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top