Sztárok

Sokkoló kép: nem bír talpra állni Keresztes Ildikó

A Való Világ műsorvezetője, Lilu, saját fodrászüzletet nyitott a belvárosban. A megnyitón Keresztes Ildikó is részt vett. Az X-Faktor mentora azonban csak árnyéka egykori önmagának.

Sokkoló kép: nem bír talpra állni Keresztes IldikóLáthatóan nem képes túljutni a szombati X-Faktoron Keresztes Ildikó. A mentornak kellett ugyanis eldönteni, hogy melyik versenyzője búcsúzzon a tehetségkutatótól. Keresztesnek a két „fia” közül kellett választania, és ennek hatására teljesen összeomlott. Nyilván nem könnyítette meg Keresztes helyzetét az sem, hogy később a kiesett Demes Tamás édesanyja egy napilapnak panaszkodott arról, hogy Ildikó döntésével fia énekesi karrierje véget ért. Lassan három nap telt el az ominózus adás óta, de a most készült képek szerint Ildikó továbbra sem képes túljutni a történteken. Pedig a fodrászat megnyitóján nemcsak Csonka András, de Lilu is próbált a lelkére beszélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top