Sztárok

24 évvel fiatalabb nőt szeret az 53 éves Gergely Róbert

Gergely Róbert egy nála 24 évvel fiatalabb nőt szeret. A színész-énekes és fiatal barátnője most közös gyermeket szeretne – írja a Bors.

24 évvel fiatalabb nőt szeret az 53 éves Gergely Róbert

Ki az ország legjobb pasija? Szavazz, itt!

Első közös, külföldi nyaralásán van túl Gergely Robi és kedvese, Timi. A pár a festői szépségű Vodicét választotta úti célul. „Hihetetlenül jól éreztük magunkat a tengernél, én vízesést is életemben először láttam… Állandóan együtt voltunk, amire a hétköznapokon nincs lehetőségünk – nyilatkozta a Borsnak Némedi-Varga Tímea, a színész-énekes huszonkilenc éves párja.
A szerelmesek a köztük lévő huszonnégy év korkülönbség ellenére három éve élnek harmóniában, és nem értik, miért érdekes az embereknek az életkoruk. „Sokat dolgozunk, most épp a Mona Marie mosolya című darab bemutatójára készülünk, amit Robi rendez, én pedig játszom benne, de elérkezettnek látjuk az időt a családalapításra. A jövőben szeretnék egy kisbabára koncentrálni” – mondta Tímea a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top