Sztárok

Stohl és Csonka is visszatérhet

Ahogyan arról délelőtt beszámoltunk, megszűnik az RTL Klub Reggeli című műsora. Sok műsorvezető a csatorna más adásaiban is szerepel, azonban Csonka Andrásnak csak a Reggeli volt. De a felröppent hírekkel ellentétben kirúgásról szó sincs!

Stohl és Csonka is visszatérhetLilu, Ördög Nóra, Barabás Évi, Szujó Zoltán viszonylag „biztonságban érezhetik magukat” hiszen hiába szűnt meg a Reggeli, más műsorokban (Való Világ, X-Faktor, Fókusz, Forma–1) továbbra is számít rájuk a csatorna. De Csonka András csak ebben a műsorban volt látható, és azonnal felröppentek olyan hírek, melyek szerint Picitől megvált az RTL Klub. Ennek kapcsán az alábbi kérdésekkel kerestük meg a csatornát:

– Valóban kirúgták Csonka András a csatornától?
– Nem arról van szó, hogy a műsor megszűnik ugyan, de Andrásnak élő szerződése marad a csatornával, így bármikor „bevethető” lesz  egy új műsorban?
– Ha élő szerződése marad Andrásnak, de nem kerül képernyőre, akkor is kap fizetést?

Ahogy máskor sem, most sem nyilatkozunk műsorvezetők munkajogi kapcsolatairól. Sajnos Csonka András novembertől egy ideig nem lesz látható az RTL Klub képernyőjén, hiszen a Reggeli már nem lesz látható, és ő csak abban a műsorban szerepelt” – küldte el nyilatkozatát Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Az, hogy Csonka egy ideig nem lesz látható a képernyőn, korántsem jelenti azt, hogy kirúgták, vagy a továbbiakban nem számít rá a csatorna. Emlékezzünk csak Kolosi Péter pár nappal ezelőtti nyilatkozatára, amiből az sejthető, hogy a jelenleg börtönbüntetését töltő Stohlra is számít még a csatorna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top