nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Felvállalták kapcsolatukat a VV műsorvezetői

Felvállalták kapcsolatukat a VV műsorvezetői

Már majd négy hónapja vannak együtt, mégis csak most ismerték el végre, hogy egy párt alkotnak. Istenes Bence a NekedValó műsorvezetője, és VV Anikó, aki mostanság a BeleValó éjszakai műsorban szerepel, egy pár.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Felvállalták kapcsolatukat a VV műsorvezetői„Mindenki azt pletykál, amit akar. Ez munkakapcsolat” – mondta Anikó még szeptember elején munkatársának. Bence a Nők Lapja Cafénak egyszer már bevallotta kalandját Anikóval, amikor órákra eltűntek éjjel a Nyugatinál, aztán egy csók is elcsattant, és állítólag már négy hónapja tart a románcuk. És Anikó legutóbbi elszólásából is erre lehet következtetni. „Nem tagadom, ma már finomakat főzök, a kedvencem a szezámmagos csirke, görög salátával” – nyilatkozta Anikó, aki egész nyáron főzni tanult, hogy elkápráztassa szerelmét.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon