Sztárok

Pornóbotrányba keveredett a TV2 sztárja

Veszélybe sodorta esélyét, hogy megnyerje az ÖsszeEsküvőket az egyik versenyző, Viki. A lány fotója ugyanis felnőtt-tartalmú képek és videók között jelenik meg. De ha még egy fiú szemet is huny efelett, az anyósok biztos nem fognak...

Pornóbotrányba keveredett a TV 2 sztárjaIgaz, a lány sosem titkolta, hogy a testével keresi a kenyerét. „Külföldön rúdtáncosként szerezte meg a napi betevőt, ezt állította. Általában egy-egy hétre utazik külföldre, de idén például hónapokat töltött Cipruson. A műsor indulása előtt még úgy tervezte, kiugrik egy hétre, de nem hiszem, hogy kijutott – nyilatkozta a Borsnak a lány egyik ismerőse. – Egyébként magyar pasikkal nemigen áll szóba, legalábbis nem keresi a társaságukat. Mindig hangoztatta: nála csak külföldieknek van esélyük. Valószínűleg kifizetődő volt a sok kiruccanás, mert Viki sohasem panaszkodott, hogy kenyérgondjai lennének” – tette hozzá a neve elhallgatását kérő férfi. De a lány is reagált a vádakra. „Helyem van a beköltözők között, és azt vallom, hogy senkit nem a külseje alapján kell megítélni. Én így kezelem az embereket – mondta a Borsnak az ÖsszeEsküvők játékosa. – Táncoslány vagyok, és olykor fotózások miatt is hosszú időt töltök külföldön.”

A Bors szerint azonban Viki neve több erotikus tartalmú internetes oldalon is feltűnik, némelyiken egy állítólagos szexvideója is látható volt, az utóbbi napokban azonban eltávolították a kisfilmet. Viki azt mondja, nincsenek titkai.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top