Sztárok

Madonna megcsalta párját

Leleplezték a pop nagyasszonyát, aki Sean Pennel való házasságának idején a Beatles szólógitárosával, George Harrisonnal szűrte össze a levet.

Madonna megcsalta párjátLeginkább a vad jelzővel lehetne illetni George Harrison működését a 70-es és 80-as években. Első felesége, Pattie Boyd mellett szinte megszokott volt, hogy csajozott, de második asszonyát, Oliviát is megcsalta. A nyilatkozatok szerint még csak nem is tehetett minderről, egyszerűen csak hajtotta a vére. „Nem mondanék rosszat róla, mert haver volt, de szerette ezt a dolgot, ahogy a férfiak. Rámenős volt, na” – mondta Paul McCartney. Harrison már Oliviával volt házas, amikor 1986-ban összetalálkozott Madonnával, és vad flörtölésbe kezdtek. Maddy ekkoriban Sean Penn felesége volt, de boldogtalannak érezte magát a házasságban, Harison pedig persze nagyon kedves és megértő volt vele. Együtt forgattak egy filmet, és több ízben találkoztak Londonban is. Látszólag jól kijöttek egymással, de kapcsolatuk a film forgatása után pár héttel véget ért, ekkor ugyanis Harrison az összegyűlt újságíróknak már nagyon kedvezőtlenül nyilatkozott Madonnáról. Érdekesség, hogy Harisson 2013-ban töltené be hetvenedik életévét, míg Madonna jelenleg egy huszonéves táncossal kavar.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top