Sztárok

Prosti lett Alekosz szerelme

A válság miatt volt kénytelen a testét árulni Barbara, Alekosz egykori kedvese – írta meg a Bors. A lány a VV5-ben is indul.

Miután a Bors májusban beszámolt róla, hogy Barbara egy internetes szexoldalon árulja a testét, Alekosz a Szerelem a legfölsőbb szinteken kamerái előtt vonta kérdőre folyton pityergő menyasszonyjelöltjét sötét múltjáról. A lány ekkor imádott görögjének is elárulta addig féltve őrzött titkát. Az érdi biztonsági őr akkor látszólag megbocsátott, ám rövidesen száműzte őt a műsorából.

– A válság miatt lettem eszkortlány, mert hiába dolgoztam napi tizenhat órában egy konyhán, mégsem tudtam megélni abból a pénzből. Önmagam bérbe adása pedig jó üzletnek tűnt. Másfél hónap után azonban abbahagytam, mert az a személy, aki kiközvetített a munkákra, nem volt velem korrekt. Miután kiléptem, ő bosszúból továbbra is fenn hagyta a neten a hirdetéseimet, sőt később olyanokat is terjesztett rólam, hogy AIDS-es vagyok, meg hogy megverem a kuncsaftokat – mesélte felháborodottan Barbara, aki már megbánta prostimúltját, és azóta ismét a vendéglátóiparban dolgozik. A nyáron pedig Alekosz emlékét is sikerült kivernie a fejéből.
 

Prosti lett Alekosz szerelme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top