Sztárok

Részegen bulizott Harry herceg

Harry herceg kiengedte a gőzt. Egy éjszakai bárban bulizott, láthatóan eléggé jól érezte magát, mert egyik pillanatban fogta magát és ruhástól beugrott a medencébe.

Furcsa kettősség fedezhető fel Harry herceg személyiségében. Egyik nap nélkülöző és beteg gyermekeket látogat, jótékonykodik, helytáll a katonai kiképzésében, de másnap már önfeledten, félregombolt ingben úgy szórakozik, mint egy playboy. A 26 éves Harry herceg a minap egy kis miniszabit kapott, és elutazott barátaival Horvátországba, ahol a Veneranda nevű éjszakai klubban szórakozott. A herceg a szórakozóhely elkerített VIP-részlegében bulizott, nem zavartatta magát, egyedül is önfeledten táncolt a medence mellett, majd egyik pillanatban fogta magát és ruhástul beleugrott a medencébe. Harry jelenleg a brit hadsereg harcihelikopter-pilótája, októberben pedig két hónapot az Egyesült Államokban tölt majd, az ottani légierőnél fog szolgálni.

 
Szolid Tom Jones mozgás...
Szolid Tom Jones-mozgás…
 
Lehűtötte magát a medencébe
Lehűtötte magát a medencében
 
És risza és risza...
És risza és risza…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top