Sztárok

Milliós szerződés Győzike bombázó lányának

Gáspár Evelin igazi bombázó lett. Leadott 17 kilót, nőies ruhákat hord és magabiztosságot sugall a megjelenése. Nem csoda, hogy máris reklámszerződéseket és modellfelkéréseket kapott.

Millió szerződés Győzike bombázó lányánakMilliós reklámszerződés, tesztfotózás és egy páratlan modellkarrier várhat Gáspár Evelinre, aki a fogyásával nemcsak a sztármodell Görög Zita, de rengeteg túlsúlyos ember érdeklődését felkeltette. Mindenki azt szeretné tudni: hogyan fogyott le az egykoron duci kamasz. Evelin állítja: kitartóan edzett és fogyasztópirulákat szedett.

Görög Zita találkozót kért a bombázó lánytól, a kapszulát forgalmazó cég pedig tárgyalóasztalhoz ült a családdal. „Evelin képeit elnézve egy igazi nőt látok. Nagyon fotogén, szép arcú, arányos testalkatú hölgy lett. Külön kiemelném a vállát, ami nem csapott, hanem kecsesen ívelt…” – mondta Zita a Borsnak, aki nagyon szeretne egy tesztfotózást a Gáspár lánnyal.

Evelin úgy nyilatkozott, nagy megtiszteltetés neki, hogy egy olyan híres modell, mint Görög Zita észrevette őt. „Én csak egy egyszerű lány vagyok, még nem értem ezt a hirtelen felhajtást magam körül, de remélem, hogy ha egyszer sikeres leszek, azzal sok embernek példát mutatok, és fogyásra tudom buzdítani őket” – mondta a nagyobbik Gáspár lány.

Evelin története kísérteties hasonlít Kelly Osbourne esetére. Ő is egy híres zenész papa kamasz lányaként lett ismert. Neki is volt családi valóságshow-ja, amelyben még duci, lázadó lányként látták a nézők. De a show után lefogyott, nőiesebb lett, és sokkal magabiztosabb. A különbség csak annyi, hogy Evelin személyisége sokkal barátságosabb, mint a nagyszájú Kellyé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top