Sztárok

Justin Bieber: Sokak szemében egy rövid életű pénzautomata vagyok

Annyit írtunk már a tizenhét éves tinimessiásról, Justin Bieberről, hogy úgy gondoltuk, itt az ideje bemutatni részletesen. Kedvesek anyukák, íme a fiú, akinek poszterével minden nap farkasszemet néznek lányuk szobájában.
Találkozhattam Barack Obamával, az fergeteges volt
„Találkozhattam Barack
Obamával, az fergeteges
volt”

Justin, kamaszkorod ellenére, nagyon sikeres vagy. Olyan élményekkel lehetsz gazdagabb, amiről a korodbeli fiatalok álmodni sem mernek. Mi életed eddigi legemlékezetesebb pillanata?
Sok van. Remek dolog, hogy eljuthatok Európába és Japánba. Na és persze találkozhattam Barack Obamával, az fergeteges volt.

Randiztál-e valaha rajongóval?
Persze, és nem zárom ki a lehetőséget, hogy a jövőben is fogok.

Hová viszel el egy lányt az első randin?
Moziba menni az első randin szerintem nem a legnyerőbb választás, mert nincs esélyed beszélgetni. Szóval én általában vacsorázni viszem a kiszemelt lányt, de igyekszem elkerülni az olasz éttermeket, mert ott nagy esély van rá, hogy a szósz teljes egészében a ruhámon landol.

Édesanyáddal közel álltok egymáshoz, hogyan tud fegyelmezni?
Ő egy nagyon szigorú asszony, mindezzel együtt azt kell hogy mondjam, szerencsés vagyok, hogy mindig mellettem van. De nehéz elfogadnia, hogy én is idősödöm, és hogy el kell engednie.

Hirtelen és fiatalon lettél sikeres. Mit tanácsolsz azoknak a gyerekeknek, akikre hasonló sors vár?
Az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy honnan jöttek. Hogy azelőtt is volt életük, hogy ismertek lettek volna. Én egy kis városban nőttem fel, és a szüleim elváltak, amikor még egészen kicsi voltam. Nálunk is mindennapos téma volt az, hogy kitart-e a pénzünk a hónapban. De azt vallom: néha meg kell élnem nehézségeket, hogy erősödjek lelkileg. 

Justin Bieber: Sokak szemébe egy rövid életű pénzautomata vagyokTisztában vagy vele, hogy mint tinisztár, te is kerülhetsz olyan helyzetbe, mint Britney Spears négy éve?
Igen. Tudom, hogy sokat hibázok és még fogok is, de igyekszem mindig tiszta fejjel gondolkodni. A családom arra tanított, hogy legyek alázatos az emberek és a munkám felé. Nincs szükségem olyanokra, akik fényezik az egómat, és a nap huszonnégy órájában azt hajtogatják, milyen csodálatos, amit csinálok. Inkább vegyenek körbe őszinte emberek, akkor talán nem kerülhetek bajba.

Legyünk őszinték. Néhányan nem tartanak igazán komoly előadónak…
Vannak, akik azt gondolják, hogy csak egy termék vagyok, egy rövid élettartalmú pénzautomata. De szerintem ezek az emberek tévednek. Művész vagyok, egész életemben zenéltem. Tudom, hogy még fejlődnöm kell, de tizenhét éves vagyok, könyörgöm!

Mit hallgatsz most az iPododon?
Stevie Wondert, Michael Jacksont, Lil Wayne-t, Led Zeppelint és Metallicát – röviden.

Egy idősebb lánnyal jársz: Selena Gomezzel, aki szintén tinisztár. Pár hete arról szóltak a hírek, hogy Selena terhes.
(Nevet.) Ezek ellen a pletykák ellen nem tudunk mit tenni, és nem is érdekelnek minket.

Selena Gomez és Justin
Selena Gomez és Justin

Justin Bieber barátnője, Selena Gomez tavaly Budapesten forgatta Monte Carlo című filmjét, ami októberben kerül a mozikba. Az énekes-színésznő így emlékszik vissza budapesti tartózkodására: „Imádtam ott dolgozni. Egyszer részt vettem egy vízilabdaedzésen, hát be kell hogy valljam, valami szörnyű voltam. És akkor kaptam meg az érettségi papírjaimat is, amikor Budapesten forgattunk, nagyon izgatott voltam, hogy végre befejeztem a sulit” – nyilatkozta a fiatal lány az angol OK! magazinnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top