Sztárok

Férjhez megy a 19 évesen terhes magyar sztár

Férjhez megy a Jóban Rosszban tizenkilenc éves sztárja, Szorcsik H. Viki, aki gyereket vár szerelmétől – írta meg a Bors.

Férjhez megy a 19 évesen terhes magyar sztárSokan támadják Szorcsik H. Vikit, amiért mindössze tizenkilenc évesen, félévnyi együtt járás után hozzámegy szerelméhez. A négy hónapos terhes színésznő azonban nem foglalkozik a kritikákkal. 

– Ha már így hozta a sors, nem érdekel, mi lesz a karrieremmel, csak a család számít és az, hogy egészséges kisbabát hozzak világra! Mindig is szerettem volna családot – fogalmazott a Borsnak Viki, aki elárulta, párja hamarosan gyűrűt húz az ujjára.

– Tervezzük az eljegyzést, és szeretnénk mihamarabb, még a baba születése előtt összeházasodni. Mégiscsak fontos, hogy a gyerek az apukája nevét viselje! A családi babonák miatt nálunk az utolsó pillanatig tiltva van a babakelengyék vásárlása, úgyhogy csak ábrándozom a bababolt kirakata előtt – mosolyodott el a boldog kismama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top