Sztárok

Rossz, hiú férj a TV2 sztárja?

Kökény Attila felesége ötórás műtétnek veti alá magát, hogy jobban tetsszen a férjének. Sok nő szerint Attila felelőtlen, hogy engedi a beavatkozást.

Rossz, hiú férj a TV2 sztárja?

Rossz, hiú férj a TV2 sztárja?

 Tűtől fogyott 13 kilót Attila

Arankának régi álma válhat valóra, hogy végre megszabadulhat nagy hasától, ami első gyermekének születése óta zavarja, és közben a melleit is megnagyobbíttatja. A nő a férjének is szeretne kedveskedni. Kökény Attila örül a műtétnek, annak ellenére is, hogy sokak szerint felelőtlen férj, akinek nem jó a felesége úgy, ahogy van.

„Sajnálom a nőt, mert tehet bármit, nézhet úgy ki, mint egy modell, el fogják hagyni! Mert a férfiak ilyenek. Új élethez új nő dukál. Aki a múzsájuk lesz, akiben megújulhatnak, megfiatalodhatnak. Neki majd maradnak a gyerekek meg a szomorúság” – írja egy internetező. Egy másik így vélekedik. „Férje miatt csináltatja az egészet. Nem jó ez így!”

Az énekes nem ért egyet ezekkel a vélekedésekkel,  szerinte ha valaki nem elégedett a testével, hát változtasson rajra!

„Régóta szenved már a hasa és a melle miatt, ha ettől jobban érzi magát, nekem mindenképpen megéri majd ez a beavatkozás” – magyarázta Kökény.  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top