Sztárok

Oszter Alexandra kisfiának különleges képességei vannak

A minap a színésznő kissé nyúzottan jelent meg a televízióban. Sokan arra tippeltek, hogy megfáradt ábrázatának az anyaság az oka. Ám Szandra édesanyja elmondta, a kis Axelo tüneményes, különleges képességű baba.

Oszter Alexandra kisfiának különleges képességei vannakCsak az tudja, mivel jár egy kisgyermek gondozása és nevelése, akinek már van sajátja. De ha elképzeljük, hogy egy pici baba nyugtalansága vagy állandó sírása miatt sem éjjele, sem nappala nincs egy anyának, hát… valóban megterhelő lehet. Azonban Oszter Alexandrának nincs ezzel problémája, édesanyja szerint a kisunoka egy tüneményes, nyugodt baba.
„Szandrának színházi fellépése volt. Lehet, hogy pont utána adott interjút a televízióban és emiatt láthatták kicsit megviselnek a nézők. A kisfia egy ennivaló gyerek. Imádok unokázni, és már most látszik, hogy a kicsinek különleges képességei vannak. Beszélni még nem tud, viszont mindent képes nekünk elmagyarázni. Mutogat, és már azt is megtanulta, hogy ha valamire azt mondtuk neki, nem szabad, rámutasson és a fejét csóválja. Mindemellett pedig imád enni. Ha mi eszünk, ő sírni kezd. Ezzel is csak azt jelzi, hogy neki is adjunk egy falatot. Legutóbb csak egy kis csípős lecsó volt otthon, de azt is megette ez a pici baba.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top