Sztárok

Schwarzenegger újra filmet forgat

A 63 éves színész-politikus azt tervezte, hogy szexbotránya miatt egy időre felhagy a filmezéssel, hogy rendbe tegye családi életét. Ám kapott egy olyan ajánlatot, ami visszautasíthatatlannak tűnik.

Schwarzenegger visszatér a filmezéshezSchwarzenegger többször visszautasította, majd végül mégis igent mondott a Liongate stúdió felkérésére, akik egy westernfilm főszerepét szánták neki. „Régimódi western lesz, egy 63 éves megtört fickóra szabva, akinek morális döntéseket kell hoznia. Mindig is ikonikus alakot akartunk hozzá” – nyilatkozta a stúdió egyik képviselője. A film címe The Last Stand lesz, és várhatóan 2012-ben mutatják be.

Arnold májusban még azt a bejelentést tette, hogy félreteszi egy időre filmes karrierjét családja érdekében.  A Terminátor főhősének sok volt már a rovásán: megcsalta nejét – amihez állítólag még adócsalás is társult –, és még házasságon kívüli gyereke is született. Talán épp ezért jobban is passzol hozzá egy megtört cowboy szerepe, mint a mindenkit leigázó vasgyúróé.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top