Sztárok

VV-casting: “Most nincs ars poeticám, tegnap elvesztettem”

A Való Világ ötödik részének szereplőválogatásán jártunk. Egy egyszerű kérdést tettünk fel a jelentkezőknek: mi az ars poeticájuk. A többség válasza az volt, hogy "ilyet nem hoztam magammal". Remek őszi tévéműsor van kibontakozóban.

Volt, aki az anyukájával együtt jelentkezett az új VV-be, más csak a buli miatt ment el a válogatásra, ahogy ő fogalmazott: „Tök jó pöri szerintem.” Akadt olyan is, aki minden ruhájától megszabadult, csak hogy magára vonja a szervezők figyelmét, és volt olyan jelentkező is, aki szemmel láthatóan azt sem tudta, hol van. Szóval az új, augusztus végén induló Való Világ szereplőválogatásán jártunk. A csatorna közleménye szerint minden eddiginél többen jelentkeztek a mostani felhívásra, és mi ezt ki is használtuk. A tiszavirág-életű celebségre és a luxusbörtönre áhítozók között nem sok olyan arccal találkoztunk, akik a „doki” kategóriában indulhatnának…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top