Sztárok

Megszólták az új hercegnő különc ruháját

Pénteken délután megtartotta a polgári esküvőt Albert monacói herceg és menyasszonya, Charlene Wittstock.
 Még több sztárhír, itt!

Az új hercegnő különc ruhájaAz egykori olimpikon úszónő és a monacói herceg pénteken délután kelt egybe. A 33 éves ara egy világoskék Chanel nadrágkosztümben mondta ki az igent a polgári szertartáson, melyet a hercegi palota tróntermében tartottak. Sokan azt mondták, mégiscsak egy fehér árnyalatú ruhát képzeltek el menyasszonynak, mások szerint azonban a 33 éves nő jól döntött, amikor a kék darabot választotta.
A hercegi párnak külön erre az alkalomra készítettek egy különleges tollat, ezzel írták alá a házassági anyakönyvet. Az 53 éves Albert esküvőjét kivetítőn nézhették végig az emberek, habár azt csak a tévén keresztül láthatták, ahogy a herceg kezet csókol új feleségének, a szájra puszit már a palota erkélyén, a nézősereg előtt ejtette meg a pár.
Az esküvőre meghívták Nicolas Sarkozyt, Roger Moore-t, Naomi Campbellt és Karl Lagerfeldet is. Az egyházi szertartásra szombaton kerül sor.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top