nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kokaintól az oltárig – Kate Mossnak bekötik a fejét

Kokaintól az oltárig – Kate Mossnak bekötik a fejét

Pénteken délután egybekelt Kate Moss és Jamie Hince, a The Kills gitárosa. Összegyűjtöttük a zavaros múltú modell szerelmi pályafutásának állomásait!
Szeberényi Adrián
f Ajánlom

Milyen nehéz szegény sztármodellek élete! Nem elég, hogy állandóan botrányokba kell keveredniük, meg a kokain is nagy kísértést jelent ugye, hiszen ezt várja el az a gonosz hiéna bulvársajtó és a pletykára éhes rajongók, de még a szabad pasiválasztás joga sem adatik meg nekik: csakis a legmenőbb hollywoodi színészekkel, meg híres együttesek énekeseivel járhatnak. Ilyen sanyarú sors jutott Kate Mossnak is, aki pénteken feleségül ment Jamie Hince gitároshoz. Lássuk, kikkel kavart eddig a modell!

4 Fotó megtekintése

Kate Moss pasijai

A hollywoodi különc sztárral 1994-ben jöttek össze. Kapcsolatuk kezdetére így emlékezett vissza Moss, amikor arra a kérdésre válaszolt, vajon szerelem első látásra volt-e az övék: "Nem, egyáltalán nem. Azt viszont az első pillanatban biztosan tudtam, hogy járni fogunk egymással. Még sosem éreztem ilyet korábban."
Még több +
Az uruguay-i származású újságíró-szerkesztő az egyetlen kakukktojás a pasik eddigi sorában, tekintve, hogy sem filmsztár, sem rocksztár - de legalább filmsztárokról, rocksztárokról és divatról írja a cikkeit. Vele nem csak együtt járt, de még össze is házasodott a modell, sőt, gyerekük is született, a most 8 éves Lila Grace Moss. A közös élet és a családi idill 2006-ban bomlott fel, mert Moss úgy érezte, most már mindenképp egy izgalmas rocksztárra kell cserélnie unalmasan nyárspolgári életét.
Még több +
2005-től kezdődött a nagyszabású közös züllés, ahogy az a sztárok világában már csak menni szokott: vad bulik, kokózás meg minden. Persze ezek csak felelőtlen pletykák, összesen annyit tudhatunk, hogy a modell az után keveredett az állítólagos kokainszippantásos botrányba, hogy összejött Pete Dohertyvel, a The Libertines tagjával, és a Daily Mirror címoldalon hozta, ahogy valami kokainnak látszó fehér port szív fel egy összesodort pénznek látszó tárgyon keresztül az orrnak látszó testrészébe.
Még több +
Az aktuális pasi szintén zenész, a The Kills együttesben gitározik. Moss egyik barátja szerint "Kate-et Jamie Pete-re emlékezteti, aminek Kate hol örül, hol meg bánkódik emiatt"… Hát, erről nekünk a Barátok közt huszonhatezer-négyszázhetvenkettedik epizódja jut az eszünkbe, amikor Nórának eszébe jut, hogy Miklós jó fej, de aztán rájön, hogy mégse. Mindegy is, reméljük, ez most már hosszú kapcsolat lesz a kimerült modell életében, és még csak véletlenül sem találkozik össze egy újabb problémás színésszel vagy zenésszel, mert akkor megint azon izgulhatunk majd, hogy mibe keveredik ez a lány...
Még több +

 

Megosztás Facebookon